Katarina is winnares van 'The Voice Kids': "Heeft zij Whitney Houston opgegeten?"

De Whitney Houston 2.0 heeft het gehaald: Katarina Pohlodkova (13) uit Gent wint The Voice Kids 2017. Zij helpt hiermee Josje Huisman aan haar eerste overwinning als kersverse coach. Katarina haalde in een knaller van een finale uit met haar versie van 'Zij Gelooft In Mij' van André Hazes en 'Empire State Of Mind' van Alicia Keys.

PH

Haar sterke prestatie bezorgt haar niet alleen de titel The Voice Kids 2017. Katarina wint ook een studiebeurs van 10.000 euro én haar eerste single I Have Nothing – de song waarmee ze uitblonk in de Blind Auditions – is vanaf zaterdag 3 juni 2017 beschikbaar op iTunes.

Zonder twijfelen draaiden zowel Josje, Sean en Laura voor Katarina in de Blind Auditions. Met haar versie van ‘I have Nothing’ bezorgde ze bij iedereen een krop in de keel. “Ik denk dat Katarina Whitney Houston gewoon heeft opgegeten”, klonk het bij de juryleden. En nu heeft zij de zangwedstrijd gewonnen. Het lid uit team Josje gaat naar huis met een studiebeurs, 10.000 euro én krijgt de kans om een single op te nemen.

“Ik was echt in shock toen An Lemmens mijn naam uitsprak in de finale”, blikt Katarina terug. “Nooit had ik durven dromen dat ik The Voice Kids zou winnen. Het feit dat ik nu een eigen single mag uitbrengen is echt geweldig. Om die te mogen inzingen in een professionele studio was een ervaring uit de duizend."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER