© anp

Lichaam van vermoord Nederlands meisje (14) teruggevonden in het water

In Nederland is vrijdagavond een 14-jarig meisje dood teruggevonden in het water. Volgens de politie is ze door een misdrijf om het leven gekomen.

lbo

Het meisje van 14 is afkomstig uit Hoevelaken. Ze was vrijdag niet teruggekomen van school, waarna haar vader de politie had verwittigd. Niet veel later, vrijdag rond 17 uur, werd haar lichaam gevonden door een voorbijganger in een sloot van een natuurgebied in Achterveld (in de provincie Utrecht). Hij belde meteen de politie, die de omgeving daarop afzette.

De politie voerde intussen een sporenonderzoek uit. Zaterdag werd duidelijk dat het meisje uit Hoevelaken om het leven is gebracht. Door wie en onder welke omstandigheden, is onbekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De politie benadrukt ook dat het niet gaat om Savannah Dekker, een meisje van 14 dat sinds donderdag vermist is. De politie gaat vooralsnog niet uit van een verband tussen beide zaken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER