Guido Grieten juicht op Golf beats cancer Jens Vandenberk andermaal primus

GOLF

xc,jh

Golf Beats Cancer

Guido Grieten heeft op Millennium Paal de benefietwedstrijd “Golf beats cancer” overvleugeld. Marina Thoelen en Ronny Drijkoningen konden daar niets konden tegen inbrengen. Hans Meelberghs haalde het in tweede reeks van Dimitri Van Kets en het duo Dimitri Jonckers-Willem Wirken.

Millenium Open

Frieda Vandevoort won de Millennium Open. Theo Vreys en Evy Janssens haalden het in de overige reeksen.

Prijs Securitas

In de Prijs Securitas van Golfforum topte Gert Lehaen eerste categorie ten nadele van Benny Willems en Etienne Wils. Luc Joosten, Cliff Lodewijckx en Jan Vanderauwera staken de andere reeksen op zak.

Senior/niet-senior

Theo Smeets en piepjonge Bastien Crahay domineerden op Royal Limburg de Senior/Niet-senior wedstrijd. Zij vergaarden vier punten meer dan Gitty en Glenn Pflieger en vijf meer dan Willy Vanden Poel en Benny Graindourze. Léon en Geneviève Kempeneers topten tweede categorie, waar Erik Vanbaelen en Bjarne Lenaerts runner-up werden.

Open Golf

Flanders Nippon clubkampioen Yentl Michiels en Christophe Bielen toonden zich primus in de 6de Open Golf van 51 Club Hasselt. Het duo haalde het van Yves en Thierry Bemelmans. In tweede reeks klommen Jan en Dina Kuijpers op het hoogste schavotje. François Volders en Jozef Eerdekens stonden een trapje lager.

Flanders Nippon Men’s Day

Peter Wuyts won met een superkaart van 62 netto de door Mia Colemont aangeboden Flanders Nippon Men’s Day.

Paardensport

Opglabbeek

Jens Vandenberk won in Opglabbeek vijf proeven. Ook Patrick Jonkmans en Julien Denaeyer mochten op het hoogste schavotje.

Gouden Laarsjumping Seppe Wouters en Jade Debaele hebben een proef gewonnen op de Gouden Laarsjumping voor pony’s in Hasselt. Seppe eindigde verder ook op rang twee, drie en vier. In de hoogste ponyreeks werd Belgisch kampioen Aurelia Guisson derde. Bij de paarden wonnen Camille Schuermans en Elke Appeltans.

LRV-tornooi

Tim Ooms won voor de neus van Kelly Vanhoudt en Stephanie Hooyberghs de klasse M op het LRV-tornooi in Lommel. De klasse Licht nam Joke Tielen voor haar rekening. Het dressuurgebeuren werd gewonnen door Karlien Boons (ZZ), Heleen Schuurmans (Z2), Evelien Mevis (Z1) en Annemie Hendrix (M2).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer