© Daniel Hechter, Vila, CKS, Only

Black and white stripes

Deze zomer focussen we ons opnieuw op een tijdloze trend, namelijk streepjes. De streepjes die deze zomer primeren zijn de black and white stripes. Klassiek? Absoluut niet. De streepjestrend is al lang niet meer onder de noemer basic te plaatsen. Heel wat grote namen in de modewereld én haast alle modeketens zijn het erover eens: streepjes zijn deze zomer een must.

CityFashion

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, elk seizoen zien we wel een streepje terugkomen in het trendbeeld. Vorig jaar was dit vooral de verticale streep, maar op dit moment is de horizontale Bretonse streep weer helemaal terug. Gekleurd of simpel zwart-wit, dit modeseizoen mag het weer allemaal.

Bij City Fashion hebben we al langer de streepjestrend in ons assortiment zitten, maar toch merken we dat de merken meer en meer neigen naar een horizontale streepjeslook. De pasvormen voor deze zomer zijn vrij uiteenlopend. In een recht jurkje met streepjes kan je gaan voor een pump. Een jurk met details kan je beter pimpen door high heels te kiezen. Een basic top met de horizontale streep kan je overdag dragen met een lichte ripped jeans. Diezelfde top kan je avondlook compleet maken door het te combineren met een glitterende skinny jeans of een kokerrok. Kortom: de keuze én het aanbod staan voor je klaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer