© *

Amal Clooney bevallen van tweeling

Het is zover: George Clooney (56) en zijn vrouw Amal zijn (39) zijn de trotse ouders van een tweeling. "Vanochtend mochten ze Ella en Alexander Clooney in hun leven verwelkomen", bevestigt een woordvoerder van Clooney aan showbizzmagazine People.

tib

"George is nog onder verdoving en zou over een paar dagen hersteld moeten zijn", werd nog als grapje toegevoegd.

In februari maakte Julie Chen, presentatrice van de Amerikaanse talkshow 'The Talk', bekend dat Clooney en zijn vrouw Amal in verwachting waren van een tweeling. "Niet alleen Jay Z en Beyoncé krijgen een tweeling", liet ze weten en ze feliciteerde de Clooneys. "We zijn erg gelukkig en blij, het zal een avontuur worden", reageerde het koppel toen.

Chen zei ook dat het een jongen en een meisje zouden zijn, al zei Clooney zelf dat ze ervoor hadden gekozen het geslacht van hun kinderen niet te weren. Er werd ook gespeculeerd over een vroeggeboorte, maar de tweeling kwam precies op het moment waarop ze was uitgerekend: in de eerste week van juni.

In 2006 vertelde George Clooney nog in een interview dat hij niet zonodig kinderen wilde: "Ik denk dat het het meest verantwoordelijke is wat je kan doen, kinderen krijgen. Ik denk dat het de grootste verantwoordelijkheid is die je kan hebben en dat is niet iets om licht op te vatten", zei hij toen. Maar zijn idee daarover is duidelijk veranderd sinds hij in 2014 de advocate Amal Alamuddin ontmoette. In september van dat jaar trouwde het koppel in Venetië.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer