© Photo News

Dit zijn de nieuwe (door de fans ontworpen) truitjes van Club Brugge

Club Brugge heeft zijn shirts voor het voetbalseizoen 2017-2018 voorgesteld. De truitjes van de vice-landskampioen werden voor het eerst geproduceerd door Macron en werden mee ontworpen door de fans. De thuisshirts bestaan uiteraard uit blauwe en zwarte strepen, ook in de uittenue is blauw en zwart verwerkt.

md

“Het blauw-zwarte homeshirt kenmerkt zich door de diepdruk achter het Clublogo, de kraag met stijlvolle knopen en het ingeweven No Sweat / No Glory-logo op de rug”, aldus Club Brugge.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Het proces van dit shirt is verlopen op de manier waarop wij bij Club graag werken. Het is niet alleen kwaliteit en design een topploeg waardig, het is ook uniek op alle vlakken. Zoals we al lang wilden, hebben de fans mee dit shirt ontworpen, daarom zijn we enorm tevreden met Macron”, vertelde voorzitter Bart Verhaeghe.

“Uniek aan de shirts is dat Birger Vandendriessche, Clubfan met een oog voor shirtdesign, de ontwerpen zelf gemaakt heeft. In overleg met Club en Geert De Cang van Blue Army werd de voorbije maanden hard gewerkt om een design voor en door de fans te maken, met een resultaat dat er mag zijn. Zo werd geopteerd voor een blauw-zwarte band op een wit vlak bij het away shirt, wat dit prachtige resultaat opleverde.”

© BELGA

© BELGA

© Photo News

© Photo News

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer