Zesjarig koppeltje was al verliefd voor de kleuterklas... en stapt nu in het huwelijksbootje

© Stad Sint-Truiden

© Stad Sint-Truiden

© Stad Sint-Truiden

© Stad Sint-Truiden

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Vandaag luidden de huwelijksklokken van Sint-Truiden voor een wel heel speciaal koppeltje. Kyana en Jonas, allebei zes jaar, stapten samen in het huwelijksbootje in kinderopvang Tutti Frutti. Daar werd het “trouwfeest” tot in de puntjes voorbereid door alle kinderen van de opvang.

elaw

Bruid en bruidegom waren zelfs al verliefd van vóórdat ze in de kleuterklas kwamen. De vonk sloeg toen meteen over. Daarom vonden ze het nu dan ook fantastisch om elkaar het ja-woord te kunnen geven. Dat mochten ze doen in de echte trouwzaal van de Abdij.

Ook voor de man die het huwelijk mocht voltrekken, schepen van Kinderopvang en Welzijn Jurgen Reniers, was het een hele beleving. “Voor mij was het natuurlijk een hele eer om na jaren opnieuw een koppeltje van onze kinderopvangdienst te kunnen ‘huwen’.” Hoewel alle ogen op Jonas en Kyana gericht waren, was het voor alle kinderen van Tutti Frutti een geweldige ervaring. “Ze knutselden zelf de bloemen en ze maakten ook hun eigen juwelen en dassen om mooi op het trouwfeest te verschijnen”, gaat de schepen verder. “Bovendien hadden ze enkele uren eerder nog zelf de hapjes en de drankjes klaargemaakt.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen