© Photo News

Is de dit de reden waarom de Kardashians hun styliste buitengooiden?

Eind april raakte bekend dat de Kardashians hun persoonlijke styliste Monica Rose na een jarenlange samenwerking aan de kant zetten. De reden bleef tot nu toe onbekend, maar er wordt gesuggereerd dat Khloé Kardashian een tipje van de sluier licht via Twitter.

vwh

Khloé stelde haar 24 miljoen volgers op Twitter vorige week een opvallende vraag. “Wat zou jij doen als je ontdekte dat een vriendin je bestal?”, vroeg ze. “Zou je de vriendschap onmiddellijk stopzetten en God de zaak laten afhandelen? Of zou je de wettelijke weg inslaan?”

De vragen deden meteen een belletje rinkelen bij de mensen die op de hoogte zijn van het ontslag van Monica. Ze dachten dat ze over de styliste sprak en dus werd bestolen door de vrouw. Ook Perez Hilton, bezieler van de gelijknamige showbizzsite, maakte de link en stuurde een tweet met vraagtekens naar Khloé en Monica.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Kardashian heeft niet gespecificeerd over wie ze het heeft, maar sluit wel uit dat het om haar vriendin Malika Haqq gaat. “Zij is mijn zusje. Nooit zou ze zoiets doen. Wij zijn vriendinnen voor het leven”, schreef ze in een nieuwe tweet die de vermoedens dat het om Monica gaat alleen maar aanwakkeren.

Volgens een artikel op showbizzsite TMZ heeft de persoon die Khloé beroofde tienduizenden euro’s aan designerkleding buit gemaakt. De meeste fans van de realityster raden trouwens aan om er geen rechtszaak van te maken omdat ze zo de carrière van de ‘dief’ compleet zou verwoesten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer