© Isopix

Papa van George Clooney onthult details over tweeling

Dinsdag zijn George en Amal Clooney de trotse ouders van Ella en Alexander geworden. Over de tweeling werd verder niets naar buiten gebracht, tot de vader van George één dag na de geboorte een aantal details onthulde. Zo zouden de baby's helemaal op George lijken, maar dan met donker haar.

VVA

In de officiële aankondiging na de geboorte van de tweeling werden enkel de namen en daarbij ook het geslacht van de baby's bekend gemaakt door de woordvoerder van George Clooney. Zijn trotse vader Nick slaagde er echter niet in om de lippen stijf op elkaar te houden en onthulde één dag na de geboorte een paar details over zijn hartediefjes aan een afgevaardigde van televisiezender Fox in Cincinnati.

Nick vermeldde dat de tweeling volgens zijn echtgenote als twee druppels water op George lijkt, met identiek dezelfde neus, maar dan wel met het donkere haar van hun moeder. Ook over zijn schoondochter was Nick razend enthousiast. Amal zou zich volgens hem als "Super Woman" hebben gedragen. "Zodra mijn vrouw en ik Amal ontmoet hadden, wisten we meteen dat zij de ware voor George was. Net zoals ik, zoveel jaren geleden, is hij toen snel in het huwelijksbootje gestapt," benadrukte hij nog.

Over zijn zoon grapte hij dat hij momenteel wat tijd nodig heeft om tot zichzelf te komen. "Zijn ogen stonden nogal glazig tijdens ons gesprek, dus ik weet niet of hij toen echt nuchter was. Dat zullen we nog moeten ontdekken", vertelde Nick. De grootouders spraken slechts enkele uren na de geboorte met George en Amal via videochat.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer