Direct naar artikelinhoud

Belgische EuroMillions-winnaar meldt zich. Quick pick (€ 7,50) levert 154 miljoen op: "Surrealistisch!"

Belgische EuroMillions-winnaar meldt zich. Quick pick (€ 7,50) levert 154 miljoen op: "Surrealistisch!"

De grote EuroMillions-winnaar die bij de trekking van 2 juni 2017 bijna 154 miljoen euro won, heeft zich bij de Nationale Loterij gemeld. Hij speelt sinds 2009 met EuroMillions en zette afgelopen vrijdag een quick pick in van 7,50 euro, goed voor drie roosters. De Nationale Loterij gaf geen gegevens vrij over de woonplaats of leeftijd van de winnaar.

"Ongelooflijk, bijna surrealistisch!", was het eerste dat de overgelukkige man te binnen schoot toen hij vernam dat hij gewonnen had. Die fenomenale winst staat voor het exacte bedrag van 153.873.716 euro. De man is bediende, getrouwd en zet zich graag aan doe-het-zelfklusjes in huis. De winnaar loopt en fietst graag en heeft als favoriete film het sportdrama 'Any Given Sunday' met Al Pacino. Hij kan een comedian als Philippe Geubels wel smaken en als rechtgeaarde Belg zegt hij niet nee tegen een portie stoofvlees met frietjes.

Wat hij met het geld zal doen? De woning kan wel een renovatiebeurt gebruiken, maar ook een cadeau voor de kinderen, een gift aan een goed doel alsook de aankoop van een nieuwe wagen én een reisje zet hij op de wensagenda. Verder heeft hij nog een boodschap aan alle spelers: "When you least expect it" of "het geluk is echt daar waar je het minst verwacht".