© Jos Lacroix

© Jos Lacroix

© Jos Lacroix

© Jos Lacroix

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

François en Fernande showen hun rozen

Er zijn nog maar weinig plekken in Europa die ze nog niet bezocht hebben, op zoek naar rozen. Het resultaat staat in hun tuin: meer dan 3.000 rozen van 300 verschillende soorten. En die laten François en Fernande Vandersmissen-Gerrits graag zien aan iedereen die dat wil.

Jos Lacroix

Het prachtige weer en de immense zorg voor hun planten zorgden ervoor dat de rozentuin van François en Fernande er dit jaar prachtig bij ligt. Vorig jaar was de junistorm ook in Gippershoven de oorzaak van een ravage, maar dit jaar is de pracht niet in woorden te vatten. Het aanbod is zeer divers: van struikrozen tot rozen die 20 meter hoog in de bomen klimmen, van gewone soorten tot veredelde soorten zoals een roos die bijna zwart is.

De tuin van François en Fernanda is open tijdens het weekend van 24 en 25 juni, van 9 tot 18 uur. Maar ook op afspraak zetten beide rozenliefhebbers hun tuinpoort open, na een seintje op 0478/75.12.58. Je vindt de tuin van de familie Vandersmissen in Zepperen, in de Gippershovenstraat 15. En kijken … kost er niks.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer