Belgische Lola (6) viel van nog geen meter hoog, maar enkele uren later was ze dood

© SudInfo

Ze viel van nog geen meter hoog en ze had zelfs geen blauwe plek, maar enkele uren later is de Belgische Lola Chioccolini (6) overleden tijdens haar vakantie op een camping in Frankrijk.

mab

De kleine Lola (6) was op vakantie met haar vader en stiefmama, op een camping in de buurt van het Zuid-Franse Castellane. De familie heeft daar een stacaravan. Maar op 3 augustus sloeg het noodlot toe. Lola speelde met enkele vriendjes buiten. Volgens SudInfo probeerden de kinderen van de ene caravan naar de andere te springen.

Maar op een bepaald moment ging het fout voor Lola en ze viel op de grond. “Het was echt niet hoog”, zegt Richard Wirtz, de dooppeter van de kleine Lola. “Het was nog geen meter, eerder 60 centimeter. Toen ze recht krabbelde, had ze zelfs geen blauwe plek.”

Maar het meisje klaagde over vreselijke pijn in haar heup. Toen dat niet verbeterde, brachten ze haar nog naar het ziekenhuis. Van daaruit ging het met de helikopter naar een groter ziekenhuis. Maar het heeft niet mogen baten. Lola bleek een levertumor te hebben en door de val zijn er interne bloedingen ontstaan. Morgen wordt het meisje begraven in haar woonplaats Aarlen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen