© rr

Hard Rock Cafe trakteert vanmiddag met hamburgers aan spotprijs

Wie vanmiddag zin heeft in een stevige hap, maar absoluut niet te veel geld wilt uitgeven, met de dure grote vakantie in het vooruitzicht, kan straks terecht in het nieuwe Hard Rock Cafe op de Groenplaats in Antwerpen. Omwille van de 46e verjaardag van de wereldwijd bekende horecaketen kan iedereen tussen 11 en 12 uur naar lieve lust hamburgers gaan eten.

Het begon allemaal op 14 juni 1971 toen Peter Morten en Isaak Tigrett, twee jonge Amerikaanse muziekliefhebbers, besloten om het allereerste Hard Rock Cafe in Londen te openen. Een iconisch merk werd geboren. Eric Clapton had gevraagd om zijn gitaar aan de muur op te hangen, wat Tigrett en Morton op het idee bracht om muziek te combineren met souvenirs en eten om zo binnen het genre een unieke ervaring te creëren.

Voor hun 46ste verjaardag en als ode aan zijn oprichters biedt het Hard Rock Cafe in Antwerpen, net als dat in Brussel, een uur lang, van 11 tot 12 uur, hamburgers aan voor de symbolische prijs van 71 cent, een verwijzing naar het jaar van oprichting. Iedereen die in het jaar 1971 geboren is, krijgt een gratis aperitief. En iedereen die een classic Hard Rock T-shirt koopt, neemt deel aan de tombola waarmee je kans maakt een verjaardagsfeest voor 8 personen in Hard Rock Cafe te winnen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER