© BFM

E34 weer vrijgemaakt na ongeval met drie vrachtwagens

Het was woensdagochtend lang aanschuiven op de E34 richting Antwerpen na een ongeval met drie vrachtwagens in Zoersel. Na de aanrijding, die iets voor 10 uur gebeurde, kon het verkeer richting Antwerpen lange tijd enkel passeren via de linkerrijstrook. Het ongeval is intussen afgehandeld.

Op de E34, iets voorbij de afrit Zoersel was er woensdagochtend file ontstaan richting Antwerpen nadat een vrachtwagen een noodstop moest doen en als gevolg daarvan een deel van zijn lading op de rijbaan was terechtgekomen.

Iets voorbij de afrit kwam een andere vrachtwagen aangereden die, mogelijk door het felle zonlicht, de staart van de file niet had opgemerkt.

De vrachtwagen reed een andere vrachtwagen aan, die daardoor naar voren werd geduwd en op zijn beurt een andere vrachtwagen een tik gaf.

Er vielen vermoedelijk geen gewonden, maar door het ongeval geraakten wel twee rijstroken versperd. Het verkeer kon daardoor enkel stapvoets passeren over de linkerrijstrook.

Rond 10u45 werd gestart met de takeling. Rond de middag was ook het wegdek opgekuist zodat de rijweg kon worden vrijgegeven en de files oplosten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER