Deze moedige vrouw laat haar auto niet zomaar stelen en springt op motorkap

Toen Chanel ruzie had met haar ex-vriend besloot hij om ervandoor te gaan met de auto. Correctie: met haar auto. En dat liet de vastberaden vrouw niet zomaar gebeuren.

tica

“Als hij denkt dat hij mijn auto zomaar kan meenemen, dan heeft hij het mis”, zei de Amerikaanse Chanel Thomson. Ze sprong op de motorkap van haar wagen om te voorkomen dat haar ex zou wegrijden. Maar helaas. De man startte de wagen en reed gewoon de straat op terwijl Chanel er op zat. “Ik was echt bang dat hij op een bepaald moment hard zou remmen en ik van de auto zou vliegen. Maar gelukkig heeft hij dat niet gedaan”, gaat ze verder.

“Ik hield me stevig vast aan de auto met m’n ene hand. Met mijn andere hand was ik ondertussen aan het bellen met de politie.” Een paar minuten later kwam de politie Chanel op het spoor en stopte haar ex eindelijk de auto. Ze probeerde nog uit te leggen dat de man haar wagen probeerde te stelen, maar daar had de politie geen oren naar. “Als we het goed begrijpen gaat dit om een huiselijk geschil. We raden jullie aan om naar huis te gaan en de ruzie uit te praten”, klonk het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer