© BELGA

Lierse is op zoek naar financiële partners

Lierse SK en de eigenaars van Wadi Degla Holding zijn op zoek naar financiële partners die mee hun schouders kunnen zetten onder de voetbalclub.

bap

Het Egyptische bedrijf Wadi Degla heeft sinds oktober 2007 Lierse SK onder zijn hoede. Er waren geruchten dat voorzitter Maged Samy de club wilde verkopen, maar de Pallieters hebben dat donderdag tegengesproken. Op hun webstek meldde Lierse SK dat het op zoek is naar partners die willen participeren in de club.

“Gezien de uitstekende top 10 positie van het Belgisch voetbal de voorbije jaren in deze FIFA-ranking, werd ook K. Lierse S.K. recentelijk gecontacteerd door verschillende geïnteresseerde investeerders”, vertelt de club op zijn website. “Dit als Belgische traditieclub met een trouwe supportersaanhang, een jonge en waardevolle spelerskern die het potentieel in zich heeft om te promoveren naar eerste klasse A en een jeugdwerking die zich al herhaaldelijk bewezen heeft door de vorming van spelers. Het clubbestuur en Wadi Degla bevestigen dat er op dit moment een aantal mogelijke partnerships worden bekeken, die onze overtuiging en ons engagement om Lierse terug naar eerste klasse te brengen ten volle ondersteunen.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer