© Shutterstock

Deze mama is bijzonder eerlijk over haar bevalling

Jordan Kennedy, een jonge mama uit Schotland, heeft haar bevalling duidelijk nog niet helemaal verwerkt. Op Facebook postte ze een heel eerlijk bericht over 'het meest magische moment uit haar leven'. De post werd ondertussen meer dan 22.000 keer geliket.

elvh

Vrouwen die binnenkort moeten bevallen lezen misschien beter niet verder.

Jordan Kennedy, een 25-jarige vrouw uit Schotland, postte een heel eerlijk verslag van haar bevalling. De post op Facebook is bijzonder herkenbaar voor veel mama's (of grappig voor niet-mama's) en werd dan ook 22.000 keer geliked en 11.000 keer gedeeld.

"Je begint met je mooiste pyjama en bijpassende slippers. Nog een beetje lipgloss om het geheel af te werken... Voor je het weet, beginnen de weeën en vliegen je slippers door de kamer", schrijft ze in een post op Facebook.

"Je eindigt uiteindelijk in een luier, terwijl je je uiterste best doet om je waardigheid voor je partner te bewaren. Naarmate de uren vorderen, is het helse pijn verbijten en hopen dat er iemand je de keel komt oversnijden zodat het allemaal snel voorbij is."

"Dan is het persen en hopen dat de baby er snel uitkomt en niets anders dan dat... terwijl je de papa vanalles toeschreeuwt met een stem die laatst gehoord werd in een worstelring. Dan is daar dat hoofdje en je onderkant voelt alsof het in brand staat. 'Oh, een baby', schreeuwt iedereen, terwijl je probeert te negeren dat het een punthoofd heeft en er blauw uitziet."

"En net als je denkt dat je na 35 uren wakker zijn even zal kunnen slapen, is de verpleegster daar met naald en draad... Een magisch moment voor een vrouw, dat is het zeker", besluit ze op Facebook.

Een traumatische ervaring dus, maar ook weer niet zo traumatisch om het nooit meer te doen want Jordan is ondertussen zwanger van haar derde kindje.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer