© rr

Agressieve chauffeur pleegt vluchtmisdrijf na botsing met taxi in Waaslandtunnel

In de nacht van vrijdag op zaterdag, iets voor 1u, werd een taxi in de Waaslandtunnel achteraan aangereden door een Ford Transit. Wat daarna volgde, was een spectaculair vluchtmisdrijf dat veel erger had kunnen aflopen.

il

Na de botsing met de taxi stak de Ford de taxi voorbij en ging hard in de remmen, waarop de taxichauffeur naar links uitweek om een aanrijding te vermijden. Toen de taxi zich naast de bestelwagen bevond, reed die opzij en raakte de taxi in de rechterflank.

Beide voertuigen stopten op de Charles De Costerlaan. Toen de 36-jarige taxichauffeur uit Lier verhaal ging halen bij de bestuurder van de camionette, reed die plots naar voor, waardoor de taxichauffeur de motorkap moest vastgrijpen om niet overreden te worden.

Vervolgens reed de Ford Transit een heel stuk verder met de taxichauffeur op de motorkap. Uiteindelijk kon de man er redelijk veilig afspringen toen een vriend van hem, die in de taxi zat, met de taxi de snelheid van de bestelwagen kon temperen. Daarna reed de Ford Transit met een hoge snelheid weg, in de richting van de E34.

De taxichauffeur werd tijdens de schermutseling niet gewond, zijn wagen liep wel wat schade op. De bestuurder van de Ford Transit, met Nederlandse nummerplaat, wordt opgespoord.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER