© famrfun bocholt

FarmFun versterkt bedrijven met landbouwervaring

Team Farm Fun pakt uit met een nieuw logo en huisstijl. “Het oogt een beetje beestig maar toch vriendelijk, net zoals FarmFun is. Een nieuw logo en huisstijl was aangewezen vermits we ons meer dan ooit richten op de zakelijke markt: leuke, in- en ontspannende activiteiten die leiden naar een sterker kuddegevoel”, vertellen Patrick en Caroline.

RDr

FarmFun is helemaal klaar om de bedrijven te ontvangen voor een beestig leuke teambuilding. “In het verleden bezochten een aantal klinkende namen onze farm: Ikea, Child Focus, Politie, Unizo, Belfius, KBC, H.Essers, Mathieu Gijbels, Scania”, opent Caroline.

Nu kijkt FarmFun uit om gewaardeerde bedrijven van een straal van 80-100 Km rond Bocholt een beestig leuke dag te laten ervaren op hun boerderij. Tegelijkertijd werd het nieuwste teambuilding programma de “Farm Challenge” geïntroduceerd bij de medewerkers. “Onder de pijler “FarmFun for Business” naast de “Farm Trophy”. Het zijn vooral doe-opdrachten terwijl de Trophy zowel denk- als doe opdrachten zijn. Ideaal voor bedrijven met vooral operationele mensen, de doeners zeg maar”, gaat Caroline verder.

Bovendien werd een gebruiksvriendelijke FarmFun-app voorgesteld om deelnemers heel vlot de foto’s van het event te bezorgen. Het FarmFun team vond het alvast top.

Binnen FarmFun onderscheiden we drie belangrijke pijlers:

–FarmFun for Business (de teambuildings voor bedrijven, vergaderen in de huifkar, …)–FarmFun for Friends (vrijgezellendagen, teambuildings voor verenigingen, bumperball, weidegolf, huifkartochten,…)–FarmFun for Kids (kinderfeestjes en kinder bumperball)

“Maar altijd binnen het merkthema “Beestig beleven, amuseren en voluit smijten,” besluit Caroline.

FarmFun neemt zo de eerste stappen in een nieuw branding-traject. De website volgt later deze zomer.

Meer info. Patrick (0478764521 of mail patrick@farmfun.be) of Caroline (0474467087, via mail op caroline@farmfun.be)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer