Vrouw schrijft grappige brief aan onderbroekenmerk, maar zie jij wat haar probleem is?

De Australische Jessica Vincent bestelde onlangs een setje van zeven onderbroeken van het merk Peter Alexander. Op elk stuk staat een weekdag gedrukt, alleen zaten er twee met het opschrift ‘donderdag’ in het pakket. De vrouw besloot een brief te schrijven aan het merk en heeft nu al meer dan twintigduizend likes verzameld.

vwh

Jessica ontving een pakketje onderbroeken met daarin twee stuks om op donderdag te dragen. Een onderbroek voor op maandag ontbrak en dat vond ze vervelend. “Ik kreeg vandaag jullie pakketje met zeven onderbroeken. Ik ben er zeker van dat julie begrijpen dat mensen die obsessief organisatorisch zijn, het appreciëren dat ze voor elke dag van de week een onderbroek hebben. Daarom kocht ik ze, maar ik twijfelde. Wat als ik de ‘woensdag’ verloor? Wat als ik een drukke week zou hebben, mijn was niet deed en op een maandag een broekje met een andere dag erop zou moeten dragen? Uiteindelijk besloot ik het setje toch te bestellen”, scheef ze maandag op de Facebook-pagina van het merk.

Maar dan sloeg het noodlot toe. “Ik was niet voorbereid op de horror die me zou overkomen toen ik het pakje opende”, schrijft ze over het feit dat er twee ‘donderdag’-slipjes in het zakje zaten. “Sommige mensen vinden het vast niet erg om op maandagen met een ‘donderdag’ op hun kont rond te lopen. Of gekke mensen, die zien er vast ook geen graten in. Maar ik behoor niet tot die categorieën en ik snap de bedoeling niet. Misschien suggereren jullie dat ik op maandag helemaal geen onderbroek hoef te dragen en me op donderdagen zo hard in het zweet mag werken zodat ik er twee nodig heb”, staat er nog te lezen. “Ik hoop spoedig een voorstel voor een oplossing te ontvangen, want het is vandaag maandag”, voegt ze toe aan haar grappig bedoelde maar gemeende opmerking.

Het merk heeft intussen op de post van de vrouw gereageerd. “We hebben enorm met haar hilarische en goed geschreven kritiek gelachen. We waren wel een beetje verbaasd dat ze zo van maandagen houdt. Wij liggen dan het liefst in onze pyjama. Sowieso ontvangt ze een pakketje met zeven onderbroeken, zonder dubbeltjes. We hopen dat ze maandag toekomen zodat ze geen extra stress ervaart”, aldus online manager van het merk Kieron Bastard in een reactie aan The Daily Mail.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty