© Tdk

Bewoner (47) neergestoken door inwonende kennis

Een bewoner van de Coxiestraat in Mechelen is dinsdagmiddag met een mes aangevallen door een medebewoner. Het slachtoffer liep verwondingen op in de buikstreek.

tdk, svh

In de woning in de Coxiestraat wonen een broer en een zus en ook een kennis. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld was dinsdagavond nog niet helemaal duidelijk omdat de politie alle partijen nog aan het verhoren was. “Vast staat dat er een ruzie is ontstaan tussen de 47-jarige bewoner en de 27-jarige inwonende kennis. Een ruzie die escaleerde en in het tumult greep de jongste van de twee naar een of twee messen. Daarmee werd uitgehaald en werd het slachtoffer in de buikstreek getroffen”, zegt Lieselotte Claessens van het Antwerpse parket, afdeling Mechelen.

De bewoner liep ernstige verwondingen op in de buikstreek en werd naar het ziekenhuis overgebracht. De twintig jaar jongere agressor werd gearresteerd. Of de 45-jarige zus ook thuis was op het moment van de feiten is niet duidelijk.

Het gebruikte wapen is door de politie in beslag genomen. Wellicht moet de dader van de feiten woensdag voor de Mechelse onderzoeksrechter verschijnen. Die zal dan oordelen of hij aangehouden wordt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER