E314 tijdlang opnieuw volledig versperd na zwaar ongeval

De E314 is in Maasmechelen een tijdlang volledig versperd geweest na een zwaar ongeval met drie vrachtwagens. Om 5u22 reed een vrachtwagen er in op twee andere vrachtwagens. De bestuurder van de vrachtwagen die het ongeval veroorzaakte is met verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. De opleggers van de twee aangereden vrachtwagens werden door de klap opengescheurd. Door het ongeval ontstond er een erg lange file richting Lummen. Ook de Rijksweg richting Lanaken en richting Dilsen-Stokkem slibte dicht. De extra reistijd bedroeg al snel 45 minuten.

mige/MD

De rijbaan richting het Nederlandse Heerlen was volledig versperd, waardoor er ernstige hinder ontstond. De afhandeling duurde enkele uren. Het Vlaams Verkeerscentrum vroeg de omgeving te vermijden indien mogelijk en een omleiding op lange afstand te volgen. Alle verkeer richting Heerlen moest de snelweg verlaten via uitrit 33 Maasmechelen.

© Facebook PolCon

Het is de derde dag op rij dat er ellende op de E314 is door zware ongevallen. Dinsdagnamiddag was de E314 richting Lummen urenlang versperd door een aanrijding tussen twee vrachtwagens in Genk. Maandagvoormiddag kwam in Genk richting Lummen een Duitse vrachtwagen in aanrijding met een botsabsorbeerder op de pechstrook. Rond 12.30 uur was het in Lummen richting Nederland prijs. Daar ramde een vrachtwagen met rechtopstaande laadbak een dynamisch informatiebord over de snelweg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer