© Isopix

Is dit de reden waarom we nog geen foto van de tweeling van Beyoncé te zien kregen?

Beyoncé heeft zowat haar gehele zwangerschap gedocumenteerd op Instagram, maar van de pasgeboren tweeling blijft het wachten op een kiekje. Volgens entertainmentwebsite TMZ zou een en ander te maken kunnen hebben met de geruchten dat de kindjes geelzucht zouden hebben.

flb

Er doen al een paar dagen geruchten de ronde dat de tweeling van Beyoncé misschien niet met een optimale gezondheid geboren zou zijn. Dat er nog geen foto's van de baby's op de wereld zijn losgelaten, versterkt die roddel alleen maar. Bronnen dichtbij de familie vertelden bovendien aan TMZ dat de kindjes momenteel in het ziekenhuis nog onder speciale lampen liggen en dat zou wel eens kunnen wijzen op het feit dat ze geelzucht hebben.

Veel baby's zien er na de geboorte een beetje geel uit. Dit komt doordat bilirubine, een stof die vrijkomt bij de afbraak van rode bloedlichaampjes, zich in de huid opstapelt. Het is een onschuldig fenomeen dat zich voordoet tussen de tweede en de zevende dag na de geboorte. Om het sneller te doen verdwijnen, worden de kindjes onder lampen gelegd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER