Vrouw dood aangetroffen in auto aan Donkvijver

© Paul Darragas

In een geparkeerd voertuig in de Donkstraat aan het recreatiedomein van de Donkvijver in Oudenaarde is woensdagavond een vrouw dood aangetroffen.

pd

De hulpdiensten werden gealarmeerd, maar het slachtoffer lag al levenloos op de achterbank van het voertuig.

De Donkstraat werd door de politie volledig afgesloten en in opdracht van het parket Oost-Vlaanderen, afdeling Oudenaarde, kwam het afstappingsteam van de federale politie ter plaatse om de precieze omstandigheden van het overlijden van het slachtoffer te onderzoeken.

Zoals dat op elke zomerse avond het geval is, waren ook dinsdagavond opnieuw een pak jongeren naar de strandbars aan de Donkvijver afgezakt. De parking was daardoor volzet, reden waarom ook in de aanpalende en afgelegen Donkstraat werd geparkeerd. Het was in één van die geparkeerde voertuigen dat de vrouw dood werd gevonden.

Het recreatiedomein van de Donk in Oudenaarde kwam recent nog in het nieuws door vandalisme en vechtpartijen. Bendes, die eerder het intussen gesloten recreatiedomein Kluisbos in Kluisbergen onveilig maakten, zouden nu naar Oudenaarde afzakken om er amok te maken. De lokale politie besliste daarom in overleg met de uitbaters van de horecazaken om extra controles in en rond het recreatiedomein uit te voeren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen