© Instagram/ Karlie Kloss

Topmodel werd te dik en te mager genoemd op één dag tijd

Karlie Koss onthulde tijdens een interview op Cannes Lions International Festival of Creativity hoe ook zij in het verleden door castingdirecteurs van grote modehuizen door het slijk werd gehaald. Zo werd ze op één dag tijd tijdens castings zowel te dik als te mager genoemd.

VVA

Karlie Kloss heeft de voorbije tien jaar met zowat alle grote namen uit de modewereld samengewerkt, van Victoria Secret tot Marc Jacobs, maar zelfs een supermodellenstatus biedt blijkbaar geen enkele garantie om te ontsnappen aan denigrerende, kwetsende opmerkingen over je uiterlijk. Dat heeft het topmodel in Cannes onthuld tijdens een gesprek met het magazine Hearst in Cannes.

Karlie Kloss vertelde dat ze tijdens een castingronde op één dag tijd door castingdirecteurs zowel te dik als te mager genoemd werd. Hoewel ze door haar job voortdurend wordt blootgesteld aan kritiek, benadrukt ze dat ze boven alles altijd haar gezondheid voorop stelt. Ze drukte tijdens het gesprek ook haar hoop uit dat vrouwelijke ontwerpers zouden starten met het ontwerpen van kledij voor vrouwen met diverse maten en vormen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer