© *

"Philip Cracco en Aisha uit 'The Sky is The Limit' opnieuw uit elkaar"

Begin dit jaar lieten ze weten dat ze opnieuw een koppel waren, maar ondernemer Philip Cracco en Aisha zouden volgens het weekblad TV Familie opnieuw uit elkaar zijn.

tebt01

"We willen er écht voor gaan", zei Aisha enkele maanden geleden nog, nadat zij en Cracco na een breuk van twee maanden opnieuw een koppel werden. "We hebben nu echt voluit voor elkaar gekozen". Toch meldt TV Familie dat het opnieuw fout liep tussen de twee. Aisha zelf wil liever geen commentaar geven, maar volgens haar omgeving speelt haar onvervulde kinderwens net als bij de eerste breuk een rol.

Toen het koppel in oktober vorig jaar uit elkaar ging, was Cracco herstellende van kanker. "Ik heb nog 35 bestralingen te gaan, mijn medicatie onderdrukt de groei van mijn cellen. Het kan drie jaar duren voor ik met die medicatie kan stoppen. Ik begrijp dat Aisha een kinderwens heeft, ik heb zelf kinderen en weet hoe mooi dat is", zei hij toen in onze krant. " Aisha liet toen weten dat haar kinderwens "een van de redenen van de breuk is, maar niet de enige".

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer