© Photo News

Tom Boonen en Lore genieten van hun nieuwe leven: “Pas nu leert hij onze meisjes écht kennen”

Wie dacht dat Tom Boonen (36) het rustiger aan zou doen nu hij wielrenner af is, komt voorlopig bedrogen uit. Zomaar in zijn zetel zitten, is niet aan de voormalige kampioen besteed. Zo rijdt hij dit weekend zijn allereerste autorace in Spa-Francorchamps. Maar er is ook eindelijk tijd voor Lore en het gezin.

nadb

Eén ding is intussen duidelijk: Tom Boonen geniet met volle teugen van zijn vrijheid. Een glas drinken, uitgaan, genieten van alles wat hij zich zo lang heeft moeten ontzeggen. Het hoort nu allemaal bij zijn nieuwe, onbezorgde leven.

Onlangs werd hij zelfs in een nogal uitgelaten toestand gezien in de Hasseltse discotheek Versuz. Met kameraden, maar zonder Lore. “Ik ben ook van plan om volop te genieten van de zomer”, zegt Tom. “Naar festivals gaan, bijvoorbeeld. Vroeger kon dat nooit, maar nu heb ik al tickets voor Rock Werchter en Pukkelpop.”

“Nu leert hij zijn dochters kennen”

Dat Tom zijn draai gevonden heeft, is duidelijk. Maar hoe zit het met Lore? Waarin leeft zij zich nu uit?

Uit het portret van Boonen dat Koen Wauters voor VTM maakte, werd duidelijk dat Lore geregeld tijd maakt om af te spreken met vriendinnen. Ze schakelt dan een babysit in en de tweeling gaat ook op vaste dagen naar de crèche.

Tom en Lore gunnen elkaar hun verzetjes. Maar toch brengen ze nu ook meer tijd met elkaar door. “Het is ontzettend fijn om hem nu vaker thuis te hebben”, zei Lore onlangs. “Natuurlijk zijn z’n dagen goed gevuld. Soms gaat hij nog eens fietsen, maar auto’s en racen slokken de meeste vrije tijd op. En ’s avonds is hij gewoon bij ons thuis. Hij geniet er geweldig van om met Valentine en Jacqueline bezig te zijn. Nu leert hij zijn dochters pas echt kennen. Afgelopen zaterdag gingen we samen al van in de ochtend naar de zoo: dat kan nu gewoon!”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer