© Instagram

Eindelijk een koppel dat er eerlijk over is: “Reizen is ook niet altijd een pretje”

De 26-jarige Sabrina en Jimmy Horel leiden een leven waar heel wat mensen ongetwijfeld jaloers op zouden zijn. Ze zeiden hun werk vaarwel en trekken nu met een Volkswagenbusje door Amerika. Toch is het leven onderweg niet altijd een pretje en is niet alles even Instagramwaardig. "Het is het beste en het ergste wat we ooit hebben meegemaakt."

flb

Sabrina en Jimmy rijden dagelijks door prachtige Amerikaanse landschappen en 's avonds gaan ze op het dak van hun Volkswagenbusje zitten om naar de sterren te kijken. Ze leerden elkaar vier jaar geleden kennen toen hij op reis was en zij hem aansprak omdat ze hem schattig vond. Ze besloten een tijdje fulltime te werken tot ze genoeg geld hadden, trouwden en bouwden vervolgens een busje om tot camper. Op hun Instagram Wandxr delen ze bovendien de adembenemende foto's van hun avontuur.

Het klinkt als een sprookjesverhaal en dat is het ook, maar toch is het leven onderweg niet altijd even rooskleurig. "Het is het beste en het ergste wat we ooit hebben meegemaakt", zegt Sabrina. "Het maakt in elk geval dat je je grenzen telkens wat opschuift wat comfort betreft, maar de vrijheid hebben om gelijk waar naar toe te gaan en te leven van het land is onbetaalbaar."

Elke mogelijke frustratie

"Er doen zich heel wat problemen voor. Agenten die in het midden van het nacht op ons raam komen kloppen om te zeggen dat we niet in onze auto mogen slapen, verzengende hitte en geen airco in de buurt, ijskoude temperaturen en geen verwarming in de buurt, muggen en insecten, mechanische pech, zenuwinzinkingen, de kans op inbraken, ruzie maken met elkaar en ongeveer elke mogelijke frustratie die je kunt bedenken", somt Sabrina de waslijst aan problemen op. Om zich te kunnen douchen, schaften de twee zich trouwens een fitnessabonnement aan en zo blijven ze tegelijk ook in vorm.

Toch wegen de negatieve kanten volgens haar niet op tegen de positieve. Als we op hun foto's mogen afgaan, dan ziet hun leven er inderdaad benijdenswaardig uit. Ondertussen deden ze al Californië, Florida, Colorado, Oregon, Washington, Louisiana, Montana, Wyoming, Texas, Alabama, Utah en Nevada aan en ze zijn nog lang niet van plan terug naar huis te keren.

Bijschrift Foto:

Bijschrift Foto:

Bijschrift Foto:

Bijschrift Foto:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer