© BELGAIMAGE

Woning van ‘The Big Bang Theory’-ster afgebrand

De ranch van Johnny Galecki, vooral bekend als Leonard Hofstadter in ‘The Big Bang Theory’, is volledig afgebrand. De 42-jarige Amerikaanse acteur was niet aanwezig op het moment van de brand. “Bedankt aan alle brandweermannen. Zo blij dat niemand gewond raakte.”

mtm

Sinds maandag woedt in de Amerikaanse staat Californië een enorme brand die in de lokale media ‘Hill Fire’ gedoopt werd. De brand ontstond rond 15.30 uur plaatselijke tijd zo’n 300 kilometer ten noordwesten van Los Angeles. Op dit moment hebben de vlammen al bijna 650 hectare vernield, al meldt de brandweer wel dat ze een deel van de brand “onder controle” hebben.

Een van de woningen die vernield werd door de brand is de ranch van ‘The Big Bang Theory’-ster Johnny Galecki in Santa Margarita. Het gaat echter niet om de hoofdresidentie van de acteur, die niet aanwezig was op het moment van de brand. Hij is ook nog niet ter plaatse geweest, maar gaf wel al een statement aan CNN. “Mijn hart gaat uit naar iedereen die verlies geleden heeft door de brand. Het is een dreiging die ieder van ons constant boven het hoofd hangt, maar kunnen leven in zo’n mooie, landelijke regio maakt alles goed.”

“Het zijn nooit de gebouwen die een gemeenschap creëren, het zijn de mensen. En als de inwoners van Santa Margarita me een ding geleerd hebben, is het dat - eens de rookpluimen verdwenen zijn - dat ze er zijn voor elkaar en elkaar opnieuw helpen opbouwen. We hebben het eerder gedaan en we zullen het nu opnieuw doen. Samen. Onze gemeenschap zal er alleen maar hechter en sterker door worden. Tot slot wil ik nog alle brandweermannen bedanken. Jullie strijden de goede strijd. Ik ben zo blij dat niemand gewond raakte.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER