© Willy Reumers

© Willy Reumers

thumbnail: null
thumbnail: null

Okra Grote-Brogel gaat op fiets- en wandelvakantie

De zomervakantie begint stilaan. Daarom vertrokken 22 leden van Okra Grote-Brogel op 28 juni op een driedaagse fiets- en wandelvakantie. Met zestien fietsers en zes wandelaars trokken ze zoals elk jaar naar Kattevenia Genk om er drie dagen lang te fietsen en te wandelen.

Willy Reumers

’s Avonds is er natuurlijk ook tjid voor hun gezellige samenkomsten met diverse zeer goed voorbereide activiteiten. Ook de inwendige mens wordt gedurende deze driedaagse sportvakantie goed verzorgd met smakelijk eten en met warme en/of frisse drankjes waarbij een pintje of een wijntje zeker aan bod zal komen. De sfeer zat er bij het vertrek op woensdag om 9 uur al goed in, zodat het basiselement al aanwezig was om er een goede vakantie van te maken.

Ook werden er al enkele foto's gemaakt. Bijgevoegd zie je dat Henri/Rik Weytjens (bouwer en chauffeur van de zelfgemaakte aanhangwagen) samen met enkele andere leden (o.m. Thieu Theunissen en Michel Schurmans, ook herkenbaar op de foto) de fietsen aan ’t vastmaken zijn op de remorque. Uiteraard kon een groepsfoto van de 22 deelnemers zeker niet ontbreken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer