Direct naar artikelinhoud
Video

Fantastisch: Amber opnieuw herenigd met knuffel dankzij opsporingsbericht politie

De politiezone Westkust kon vandaag goed nieuws delen op haar Facebookpagina. Dankzij een oproep op Facebook werd Amber uit Buizingen opnieuw herenigd met haar favoriete knuffel. Het meisje verloor het konijn vorige week in Nieuwpoort en haar mama riep op de sociaalnetwerksite op om de knuffel van haar dochter te zoeken. Met resultaat!



De politiezone Westkust deelde het bericht en zo ging de bal snel aan het rollen. Een vrouw merkte de knuffel op en bracht hem naar het commissariaat. De agenten stuurden het konijn naar Amber, die uiteraard door het dolle heen was.

"Konijn reisde met de postduif van de PZ Westkust naar Amber thuis. Amber en haar ouders willen iedereen die mee zocht naar konijn op deze manier nog eens bedanken", schreef de politie.

"Bedankt aan iedereen die het bericht deelde, mee hielp zoeken, andere gelijkaardige knuffels aanbood! We zijn enorm vertederd! Dikke MERCI leek ons dus wel op zijn plaats!", aldus de gelukkige mama.

KNUFFELKONIJN VAN DE KLEINE AMBER IS TERECHT ...

KNUFFELKONIJN VAN DE KLEINE AMBER IS TERECHT Een alerte vrouw die hier zelf op vakantie is in Nieuwpoort, merkte deze morgen het knuffelkonijn van de kleine Amber op tijdens het wandelen met de hond in de Artanlaan in Nieuwpoort. Het lag op straat in de buurt van een wagen.

UPDATE 09/08: KNUFFELKONIJN IS TERECHT! BEDANKT

UPDATE 09/08: KNUFFELKONIJN IS TERECHT! BEDANKT AAN ALLE DELERS! GRAAG DELEN! OP ZOEK NAAR KNUFFELKONIJN! Een meisje verloor gisteren haar knuffelkonijn ter hoogte van de Emile Verhaerenlaan 10 in Nieuwpoort. Ze is er enorm aan gehecht een heeft het beestje al sinds haar geboorte.