'Coolste bompa van Vlaanderen' maand na tattoo overleden

© WF

Roger Deleu, de coole bompa die eind mei ter gelegenheid van zijn 90ste verjaardag zijn eerste tatoeage liet zetten in Brasschaat, is overleden.

kma

Kleindochter Joyce Verstraeten (28) van tattoo- en piercingshop Inksideout in het centrum van Brasschaat laat weten dat haar grootvader overleden is. De thuisverpleegkundige vond hem donderdagavond levenloos thuis in Mortsel naast zijn bed. Waarschijnlijk kreeg hij een hartaanval.

“Het komt onverwacht, want bompa was net aan de beterhand”, vertelt Joyce. “Hij kookte opnieuw zijn eigen potje en was weer wat aangekomen, nadat hij begin mei met een ernstige nierblokkage in het ziekenhuis opgenomen was geweest.”

Het was daar in het ziekenhuis dat hij onverwacht aan zijn kleindochter had gevraagd om een tatoeage van zijn sterrenbeeld stier op zijn arm te zetten als verjaardagswens. “Om te laten zien dat ik dat op mijn leeftijd ook nog kan”, zei hij. Eind mei kwam Roger hiervoor nog met zijn wandelstok naar de tattoo- en piercing-shop van Joyce in Brasschaat.

“Hij heeft er nog van kunnen genieten. Bompa liet zijn tatoeage aan iedereen zien. Hij heeft er nog veel mee gestoeft”, zegt Joyce, aangeslagen door het onverwachte heengaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen