Hier drink je de strafste koffie ter wereld ... die zelfs bijna dodelijk is

Op het eerste zicht is Texas Coffee een koffiebar als een andere. Maar eens je wat verder begint te kijken, ontdek je enkele niet alledaagse producten.Zo biedt de zaak onder meer 'Deathwish Coffee' aan. Koffie waarvan je na iets te veel kopjes kan sterven.

"Het is de tweede strafste koffie die we hebben, het bevat de grootste hoeveelheid cafeïne die je kan krijgen in de koffiewereld", zegt Cheeru Mampaey van Texas Coffee. "Deathwish Coffee is ongeveer zeven keer zo straf als gewone koffie. Het is dus ook niet de bedoeling dat je daar heel veel gaat van drinken. Zes tassen zouden al dodelijk zijn. We gaan het dus zeker niet aan zwangere vrouwen of mensen met hartproblemen geven."

Voorts kan je in de koffiebar ook koffie in een ijshoorntje krijgen en een milkshake met meer calorieën dan je kan tellen. Het zijn maar enkele van de bijzondere suggesties.

De nieuwe koffiebar in de Volksstraat op het Zuid wil vooral anders zijn dan de vele andere plekken in Antwerpen. En daar slagen ze prima in.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer