© Photo News

Club Brugge-speler bijna van Antwerp, opmerkelijke transfer naar Beerschot in de maak?

Antwerp staat op het punt om Sander Coopman binnen te halen. Het staat dicht bij een akkoord met Club Brugge en de middenvelder zelf. Beerschot-Wilrijk toont concrete interesse in Antwerp-speler Joren Dom. De rechtsachter ligt nog een jaar onder contract op de Bosuil, maar zou één van de spelers zijn die mag vertrekken bij Antwerp.

gegy

Vorig seizoen beleefde Coopman nog een geslaagde uitleenbeurt bij Zulte Waregem. Die club wilde hem nu opnieuw huren, maar struikelde over de vraagprijs van 200.000 euro. Antwerp profiteert en troeft de bekerwinnaar af. Het is nog niet duidelijk of het om een definitieve transfer of een verhuur gaat. Coopman is nog met Club op stage in Nederland, maar als de transfer nog deze week wordt afgerond, keert hij vervroegd terug.

Beerschot-Wilrijk wil Joren Dom

Staat er een opmerkelijke transfer aan te komen? Beerschot-Wilrijk toont concrete interesse in Antwerp-speler Joren Dom. De rechtsachter ligt nog een jaar onder contract op de Bosuil, maar zou één van de spelers zijn die mag vertrekken bij Antwerp. Stadsrivaal Beerschot-Wilrijk zou hem daarom willen binnenhalen. Dom is van de huidige Antwerp-kern de speler die al het langst bij de club actief is. Het is wel nog niet zeker of Dom zich aan die gevoelige overstap waagt.

Corryn straks alweer terug

Ook het dossier van linksachter Alexander Corryn evolueert in de goede richting. Hij werd vorig seizoen al gehuurd door Antwerp, maar omdat er nog geen nieuw akkoord was gevonden met KV Mechelen moest Corryn zich gisteren opnieuw melden bij Malinwa. Lang zal hij daar echter niet moeten meetrainen. Antwerp staat dicht bij een akkoord met KV Mechelen om Corryn opnieuw voor één seizoen te huren met een optie om hem nadien – als zijn contract is afgelopen – definitief over te nemen.

Wachten op de Portugezen

Het blijft wachten op de definitieve afronding van de transfers van de drie Portugezen die Antwerp op het oog heeft. Over Ivo Rodrigues, Ze Manuel en Leandro Silva is de Great Old in gesprek met Porto. Aanvankelijk gingen de onderhandelingen over een definitieve transfer, maar de deals veranderen mogelijk nog in huurovereenkomsten. Die aanpassingen doen alles wat aanslepen.