Timothy Castagne dicht bij akkoord met Atalanta

Het ziet ernaar uit dat Timothy Castagne vandaag een contract tekent bij Atalanta Bergamo. Aangezien de Italiaanse eersteklasser eerder al een financieel akkoord had bereikt met Genk, lijkt niets nog een transfer van de 21-jarige rechtsachter in de weg te staan.

rco

Castagne leek tijdens het afgelopen weekend op weg naar het Zuid-Franse Nice. Club waarmee hij een overeenkomst bereikte. Maar de nummer drie uit de Ligue 1 weigerde of kon de 6 miljoen afkoopsom die Genk vordert, blijkbaar niet ophoesten. Het vertrek van Castagne kwam daarmee op de helling te staan. Maar die knoopte onderhandelingen aan met de nummer 4 uit de Serie A. Die zitten nu in een finale fase. Castagne zou al medisch zijn getest.

Het is nu wachten op de officiële bevestiging van de drie partijen. Deze ontwikkeling is wel slecht nieuws voor Thomas Foket, die aanvankelijk eerste keus was voor Atalanta. Die legt vandaag een test af om te bewijzen dat er niks mis is met zijn hart. Maar het ziet er dus naar uit dat Atalanta die test niet wil afwachten en eieren voor zijn geld kiest.

Aangeboden door onze partners