© Vero Moda

Copy the look

We zijn altijd druk in de weer en rollen van het ene moment in het andere; eerst heb je een meeting op kantoor, later een drink met vrienden en voor je het beseft duik je alweer het weekend in na een productieve week. Het is dan natuurlijk super handig als je steeds ook de juiste outfit klaar hebt. Een zomerse en zakelijke look op kantoor, een frisse en shiny outfit op de borrel tot een leuke casual stijl in het weekend. Dit alles vind je in één collectie : Vero Moda. Benieuwd naar de looks? Scroll dan even snel verder.

CityFashion

DAY @ THE OFFICE

Een outfit op kantoor hoeft niet altijd volledig zwart of donker te zijn. We kunnen er ook heel zakelijk uitzien met een frisse romantische touch. Combineer je zwarte broek met een vrouwelijk wit topje en een kort lichtroze jacket. Is het iets te warm voor een broek? Draag dit prachtig getailleerde jurkje. Voor de fashionable bossladies!

APEROTIME

Tijdens een zomerse apero is een jurk in bloemenprint altijd geslaagd. Wordt het iets te fris in de avond, draag je een stoer jeans jasje over je bloemenjurk. Ook een shiny touch in je outfit (zoals deze plissé skirt) doet je stralen tijdens een avondje uit.

WEEKENDVIBES

Wéékend! Ideaal om even wat casuals aan te trekken en hier past een denim jurk en broek altijd perfect. Gewoon een leuk topje of tshirt op je (ripped) jeans en enjoy your free time!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer