Iedereen wil met de échte Bliksem McQueen op de foto

© sbr

© sbr

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Bliksem McQueen, de bekende bolide uit de tekenfilmreeks Cars, was gisteren te gast bij Total in Roeselare. Tientallen jonge fans schoven aan om met hun held op de foto te gaan.

mmr

De hele dag lang stonden kleine en grotere fans van de Disney-film Cars in de rij bij het Total tankstation in de Meiboomlaan. Bliksem McQueen, de centrale figuur in de tekenfilm, maakte er z'n opwachting en alle kinderen mochten ermee op de foto. In die rij ook de neefjes Matisse Deleu en Mats Allegaert, beide grote fans van Cars.

De actie duurde van 10 tot 17 uur en er was voortdurend volk. “Matisse heeft de vier handdoeken van Cars al en alle stempels. Natuurlijk kon een bezoekje aan Bliksem McQueen niet ontbreken”, lacht mama Lies Allegaert. Bliksem McQueen kwam met ‘Cars on tour’ naar Roeselare ter promotie van de nieuwe film Cars 3 die eind deze maand in de bioscoop komt.

“Twintig Total-stations over heel België krijgen de wagen op bezoek. Een leuk initiatief en we zijn blij dat we geselecteerd werden”, zegt zaakvoerster Marleen Demeulenaere. “Er was groot transport nodig om de wagen hier te krijgen.”

Wie het gemist heeft, krijgt later deze zomer nog een kans om bij de wagen te poseren in de regio op zaterdag 5 augustus bij Total in Tielt en op woensdag 16 augustus bij carwash De Wasbeer in Roeselare.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen