Direct naar artikelinhoud

Lukaku negeert waarschuwingen voor nachtlawaai: fikse boete wacht

Lukaku negeert waarschuwingen voor nachtlawaai: fikse boete wacht
Beeld ap

Amper enkele uren nadat zijn transfer naar Manchester United bekendraakte, komt het nieuws dat de Rode Duivel in de problemen kwam met de politie van Beverly Hills. Dat meldt de Amerikaanse site TMZ.

De feiten zouden zich enkele dagen geleden hebben voorgedaan. Lukaku bouwde in zijn woning in Beverly Hills, waar hij momenteel verblijft, een feestje met een aantal vrienden. Tot ongenoegen van enkele buren, die hun beklag deden bij de politie over nachtlawaai. 

De politie zou de Premier League-ster tot zes keer toe gewaarschuwd hebben wegens nachtlawaai. Maar de voetballer gaf geen gevolg aan de vraag van de ordediensten.

Wat er daarna precies gebeurde, is nog niet helemaal duidelijk. TMZ meldt dat de spits gearresteerd werd, maar voegt er later aan toe dat Lukaku niet formeel gearresteerd werd, en niet mee moest naar het politiekantoor.

De Rode Duivel mag zich wel aan een sanctie verwachten wegens het verstoren van de nachtrust van zijn buren. Al betwijfelen we of hij die heel erg zal voelen.

Dat het er uitgelaten toe gaat in Beverly Hills, mag overigens ook blijken uit dit filmpje, waarin Lukaku het nieuws over zijn transfer naar ManU aan zijn vriend en kersverse teammaat Paul Pogba vertelt.

Twitter bericht wordt geladen...