Overheid verkoopt drie in beslag genomen springpaarden

© FOD Financiën

Het zijn niet altijd huizen, dure wagens of sterke dranken die de Finshop van de FOD Financiën verkoopt. Lagon de l’Abbaye, Orson des Hayettes en Camille zijn drie springpaarden waar beslag werd op gelegd en die nu openbaar worden verkocht.

tg

De drie warmbloeden kunnen op 25 juli gekeurd worden in Hoeve Ter Linden in Kruishoutem en tot 28 juli kan er op geboden worden. Er is geen inzetprijs bepaald. Wie een paard koopt moet wel rekening houden met 10 procent extra kosten.

© FOD Financiën

Het gaat om jumpingpaarden, afstammelingen van kampioenen die zelf ook al prijzen hebben gewonnen en bereden werden door gekende jockeys als Rossella de Simone. Orson de Hayettes is vijftien jaar oud, Lagon de l’Abbaye is achttien jaar oud en is een Frans paard.

© FOD Financiën

Camille, het jongste van de drie, is een Belgisch paard afkomstig uit Ieper. Het is een afstammeling van Quiten Van ’t Merelnest van Nico Philippaert. De paarden worden verkocht via de nieuwe Finshop van Bornem. Wie interesse heeft en/of wil bieden op de paarden kan terecht op https://finshop.belgium.be/nl/openbare-verkopen/3-warmbloedpaarden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen