Trend bij de sterren: laat je onderbroek zien

Voor de coutureshow van modehuis Dior in Parijs viel het op: op de rode loper paraderen in een designeronderbroek met transparante jurk of rok erover is hip. Topmodel Bella Hadid en actrice Jennifer Lawrence lanceren de gewaagde trend.

vwh

Bella Hadid, niet te verlegen om halfnaakt op de rode loper te verschijnen, droeg een zwarte doorkijkjurk. Daaronder droeg ze een zwarte boxershort met witte tailleband van Dior. Jennifer Lawrence kwam op exact hetzelfde idee. Zij combineerde een zeer elegante outfit met een oudroze top en een doorkijkrok met geborduurde bloemen met een witte Dior-onderbroek. Voor wie zich afvroeg wat je onder transparante onderstukken moet dragen: dit is dus een hippe optie.

© Photo News

Het kan ook nog iets pittiger. Model - en boezemvriendin van Bella Hadid - verscheen eerder op de catwalk in een witte transparante jurk met een effen witte onderbroek - geen boxer! - eronder. Deze trend betekent een belangrijke verschuiving in de wereld van de glitter en glamour. Terwijl celebs enkele jaren nog mensen in de waan lieten of ze al dan niet ondergoed droegen, is het nu à la mode om te tonen wat je zoal in hun onderbroekenla ligt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty