© AP

‘Knappe crimineel’ Jeremy Meeks gaat scheiden

De Amerikaanse ex-crimineel Jeremy Meeks, die het nu dankzij zijn goede looks maakt als model, heeft zijn vrouw Melissa begin deze maand openlijk bedrogen met miljardairsdochter Chloe Green. Nu is zijn ex van plan om de scheiding aan te vragen.

vwh

Het gaat Jeremy Meeks, de 33-jarige crimineel die in juni 2014 op slag beroemd werd door een aantrekkelijke mugshot en intussen timmert aan een succesvolle modellencarrière, privé niet voor de wind.

Vorige week brachten foto’s aan het licht dat Meeks zijn vrouw bedroog. Melissa (38) ontdekte zijn ontrouw net als de rest van de wereld via het internet en reageert nu voor het eerst. “Ik weet dat je met twee bent als je bedriegt, maar zij wist dat hij getrouwd was. Voor mij is dat onvergeeflijk”, zegt ze in een reactie aan The Daily Mail. “Ik ben woedend op beiden. Mijn hele wereld is in elkaar gestort. Wat zeg ik aan de kinderen? Mijn hart is gebroken. Ons huwelijk was verre van perfect, maar ik dacht dat het kon gered worden, maar toen gebeurde dit”, klinkt het.

Foto: links Jeremy en Melissa in betere tijden, boven Jeremy en Chloe. Melissa zegt erbij dat ze nog nooit van Chloe had gehoord en dat Jeremy haar gewoon had gezegd dat hij op zakenreis was naar Turkije. “Roem heeft hem veranderd. Ik hield van mijn man en ik doe het nog steeds, maar ik had nooit gedacht dat ons huwelijk op zo’n vernederende manier zou eindigen.” De twee waren acht jaar getrouwd. Ze hebben samen een zoon en Melissa heeft nog twee kinderen uit een eerdere relatie. Voorlopig woont Meeks niet meer in zijn chique villa, maar is hij ingetrokken bij vrienden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer