Direct naar artikelinhoud
Video

Lukaku en Pogba spelen 'blad, steen, schaar' en dat zal interviewster ESPN geweten hebben

In Los Angeles is het dezer dagen bakken en braden, maar Lukaku hoor je niet klagen. Bij de gelukkigste voetballers op deze planeet. Dat steekt hij niet weg. Tijdens de medische testen in de UCLA gunt Lukaku zijn fans op Instagram een inkijk (zie foto onderaan) en ook het filmpje dat Pogba zaterdag de wereld instuurde, waarin het duo de transfer van Romelu naar Man Utd bekend maakte, krijgt een grappig vervolg.



Na dat initiële filmpje gaf Lukaku, geheel tegen de huisstijl van Man Utd, een tv-interview aan ESPN. Naar verluidt zijn ze daar op Old Trafford allerminst mee opgezet. De eerste woorden van hun recordtransfer waren voorzien voor het eigen televisiestation van Manchester Untied. En niet voor ESPN, dat Alexis Nunes uitstuurde om het eerste interview te doen met de kersverse 'Red Devil'. Nu blijkt er ook nog een vervolg geweest te zijn op dat interview - ook op handige wijze vastgelegd door ESPN.

Eerst zien we hoe Pogba en Lukaku wat kinderlijk ruziemaken, waarbij Romelu de Fransman ervan beschuldigt dat hij altijd gelijk wil hebben, tot op het irritante af. Waarna Alexis Nunes plots aankondigt dat ze aan de rand van het zwembad nog een spelletje 'blad, steen, schaar' gaan doen. Maar wanneer de in Jamaïca geboren Nunes het spelletje verliest, wordt ze prompt het water in geduwd door Pogba. Tot groot jolijt van de Fransman.

Vandaag om 19u Belgische tijd, traint de man van 100 miljoen voor het eerst in de kleuren van Manchester United.

Lukaku en Pogba spelen 'blad, steen, schaar' en dat zal interviewster ESPN geweten hebben
Beeld rv

Had the pleasure of speaking exclusively with @rlukaku9 ahead of his move to @manchesterunited ... More details on @espnfc. #ESPN #MUFC

478 Likes, 17 Comments - Alexis Nunes (@alexisenunes) on Instagram: "Had the pleasure of speaking exclusively with @rlukaku9 ahead of his move to @manchesterunited ......"