© pn

Justin Bieber gaat op Instagram tekeer tegen Selena Gomez en stelt miljoenen fans teleur

Justin Bieber (22) en de 17-jarige Sofia Richie zijn een koppeltje, maar daar zijn veel ‘beliebers’ niet mee gediend. Ze uiten via Instagram kritiek op de nieuwe vlam van de ‘Sorry’-zanger en die dreigde ermee om zijn Instagram-account privé te maken. Tussen de commentaren zaten enkele opvallende reacties van zijn ex Selena Gomez, waardoor het hek helemaal van de dam is.

vwh

“Ik ga mijn Instagram privé maken als jullie niet stoppen met haten, dit is uit de hand aan het lopen. Als jullie echte fans waren dan zouden jullie niet zo gemeen zijn tegen mensen die ik graag heb”, schreef hij bij een foto van zichzelf met het blonde model. Tussen de duizenden reacties van fans, zaten ook enkele scherpe woorden van zijn ex-vriendin Selena Gomez (24).

“Als je niet tegen al die haat kan, deel dan geen foto’s meer van je vriendin. Jullie relatie zou iets speciaals moeten zijn tussen jullie tweetjes. Wees niet boos op je fans, ze houden van je”, schreef ze. Daarna deelde ze een foto op haar eigen pagina van haar fans en beklemtoonde ze dat haar ‘selenators’ wel graag ziet. Het duurde niet lang voordat Bieber op haar snedige opmerking reageerde.

Bedrog

“Het is grappig om te zien dat de mensen die me gebruikten om zelf wat aandacht te krijgen me nu met de vinger proberen te wijzen. Zielig”, schreef de Canadese popster, gevolgd door een sarcastische ‘veel liefs’. Gomez gaf zich niet gewonnen en deed een boekje open over Bieber toen ze nog een relatie met hem had. “Grappig om te zien dat diegene die me meerdere keren heeft bedrogen met de vinger wijst naar iemand die vergevingsgezind en steunend was. Geen wonder dat fans boos zijn. Veel Liefs”, stond er te lezen in een nieuwe reactie.

Profiel op inactief

Intussen heeft Bieber, die fans eerder al verbood om foto’s met hem te maken, wel degelijk genoeg van Instagram en de haatberichten aan het adres van zijn vriendin. Zijn profiel staat sinds maandagochtend op ‘tijdelijk inactief' en daarmee laat hij 77 miljoen fans in de steek op het sociale netwerk. Het enfant terrible heeft wel al van zich laten horen op een andere pagina. Hij zet nu berichten online op het account van zijn manager Scooter Braun."Misschien post ik voorlopig enkel hier", staat er bij een foto van een partijtje ijshockey.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer