© Isopix

Ashton Kutcher 'betrapt' op overspel, maar hij heeft zelf goede repliek klaar

Ashton Kutcher (39) werd door een tabloidmagazine gespot in het gezelschap van een mysterieuze dame en dat publiceerde er meteen ook enkele 'compromitterende' foto's bij. Dat is dagelijkse kost voor Hollywoodsterren, maar deze keer wou de acteur het niet nalaten om zelf te reageren. Hij stuurde een grappig tweet de wereld in om zijn vrouw Mila Kunis gerust te stellen en zich bij zijn tante te excuseren. De vrouw in kwestie is namelijk zijn nichtje.

flb

Paparazzifotografen konden Ashton Kutcher vastleggen op foto terwijl hij op stap was met een onbekende jongedame. Zo waren ze onder andere samen te zien terwijl ze aan boord gingen van een privéjet. "Hey Ashton! Wie is dat meisje?", klinkt het in de kop boven het artikel, terwijl in de tekst wordt gesuggereerd dat hij zijn echtgenote Mila Kunis met de vrouw aan het bedriegen zou zijn.

Op de vraag kwam echter al snel het echte antwoord en nog wel van Kutcher zelf. Hij deelde een alleszeggende tweet. "Je zou eens moeten weten hoe boos Mila was dat ik de dag doorbracht met mijn nichtje. Sorry tante Jodie, deze magazines hebben een gebrek aan integriteit." Alles lijkt dus nog dik in orde te zijn tussen het Hollywoodkoppel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer