© Sugarhill Boutique

Parisienne Chic : zo zie je eruit als een echte Française

De Parijse vrouwen hebben een dosis ‘je ne sais quoi’ om u tegen te zeggen. Basisstukken, subtiele juwelen en platte schoenen zijn hét uniform van echte Parisiennes. Een feilloos gevoel voor mode uitstralen? On y va!

CityFashion

Française pur sang

Een echte Parisienne laat zinderende decolletés en schreeuwerige prints links liggen. Een klassiek wit hemd, een blazer, een leren jasje dat un petit peu te groot is, een trenchcoat in een neutrale kleur en -hoe kan het ook anders - een bretons gestreept truitje zijn de signature items van een Française pur sang!

Pure elegantie zonder te veel bloot

Een minirok of kort shortje zijn volgens Parisiennes echte modemissers. Hun motto? Sexy zonder al te veel bloot! Een losse broek met perfecte snit of une petite robe noire stralen pure klasse uit. Liever geen zwart? Een gestreepte culotte, midi-rok of rechte jeans doorstaan de Franse modetest.

Hoge hakken? Mais non!

Voor Parisiennes geldt: hoe lager de hak, hoe beter! Een loafer, Oxfordmodel of elegante ballerina behoren standaard tot de schoenenkast van deze fashionista’s. Schreeuwerige accessoires en juwelen? Simpele sieraden (liefst in zilver of goud) en een handtas in een neutrale kleur zijn een betere keuze voor deze look. Bonne chance!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer