© Photonews

Ken je Jessica Simpson nog? Ze vierde haar verjaardag halfnaakt

Jessica Simpson - je kent ze misschien nog van enkele lichtvoetige hitjes als 'I Wanna Love You Forever' of rollen in films als 'The Dukes of Hazzard' - is vandaag 37 en succesvolle zakenvrouw. Om haar verjaardag te vieren, deelde ze een topless foto van zichzelf op Instagram.

flb

Eind jaren negentig scoorde Jessica Simpson enkele hitjes, maar tot aan de hielen van Britney Spears en Christina Aguilera kwam ze nooit. Toch werd ze wereldwijd bekend, maar dat was vooral te danken aan de realityshow 'Newlyweds' op MTV waarin ze te zien was met haar toenmalige man en 98 Degrees-frontman Nick Lachey. Aan dat huwelijk kwam echter een paar jaar later een einde en Simpson ruilde haar zangcarrière in voor eentje op het witte doek.

Ze heeft zonet haar 37ste verjaardag gevierd en deed dat in het gezelschap van haar tweede man Eric Johnson en hun twee kinderen. Niet alleen maakte ze een comeback in de muziekindustrie, vandaag runt ze ook de succesvolle kledinglijn Jessica Simpson Collection. Toch koos ze ervoor om net uit de kleren te gaan om haar verjaardag te vieren. Op Instagram deelde ze een foto waarop ze in het zwembad te zien is zonder bovenstukje. "Kiss my butt 36", klinkt het.

 

Kiss My Butt 36

Een bericht gedeeld door Jessica Simpson (@jessicasimpson) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer