© PHAT

Karen Damen woont samen met andere man: de eerste beelden

Karen Damen (41) heeft een maand lang samengeleefd met haar kameraad James Cooke (31). Ze woonden in een huurhuisje in een volkse wijk in Hoboken. De eerste beelden van het nieuwe 'koppel' zijn nu ook vrijgegeven.

InKe

Karen en James woonden vier weken samen in een klein huisje. Ze leefden er in relatieve armoede voor het programma ‘Nieuwe Buren’, dat binnenkort te zien is op VIJF. Aan het begin van het project kregen ze een leefloon van 776 euro. Dat was het bedrag na aftrek van de vaste kosten. Na drie weken was er echter al 700 euro op.

Naast Karen Damen moet ook Jani Kazaltzis dit najaar zowel voor een lach als voor een traan zorgen op VIJF. Zowel met het gloednieuwe 'Nieuwe Buren' als met het nieuwe negende seizoen van 'Zo Man Zo Vrouw' kiest VIJF dit najaar voor de echtheid van Karen en Jani, aangevuld met een nieuw seizoen van 'Pink Ambition', nieuwe afleveringen van 'Help, Mijn man is een klusser!', 'Grey's Anatomy' en 'Rizzoli & Isles' en de leukste 'I Love'- donderdagfilms.

Na acht seizoenen 'Zo Man Zo Vrouw' gaat Jani onverdroten voort met zijn stijlkruistocht. Jani kijkt weer vele keren met open mond toe, als hij ziet welke foute outfits de koppels uit hun kast halen.

Karen Damen woont maand samen met andere man

© ISOPIX

Ze heeft het goed kunnen verbergen, maar Karen Damen (41) heeft een maand lang samengeleefd met haar kameraad James Cooke (31). Ze woonden in een huurhuisje in een volkse wijk in Hoboken. Dat deden ze niet zomaar, zo blijkt nu.

Karen en James woonden vier weken samen in een klein huisje. Ze leefden er in relatieve armoede voor het programma ‘Nieuwe Buren’, dat binnenkort te zien is op VIJF.

Aan het begin van het project kregen ze een leefloon van 776 euro. Dat was het bedrag na aftrek van de vaste kosten. Na drie weken was er echter al 700 euro op. “We zijn er vol goeie moed aan begonnen, maar na enkele dagen merkten we dat we te veel uitgaven. Dat we niet genoeg nadachten over wat we kochten bij het boodschappen doen”, zegt Karen Damen in Dag Allemaal.

Hoewel het een moeilijke opgave was, zagen de twee het meteen zitten om een maand in een klein, bescheiden huisje te gaan wonen. “We hebben totaal geen gêne voor elkaar. Dat is belangrijk, hé”, zegt James. “Dan moet je je echt op je gemak voelen bij elkaar. Als ik onder de douche stond, zat Karen soms op het toilet en omgekeerd. We hebben daar totaal geen probleem mee.”

Of het duo ooit een koppel zou kunnen zijn? “Daarvoor heeft Karen iets te veel... en iets te weinig...”, zegt James lachend. “Nee, Karen is als een zus voor mij.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER