© Photonews

Lesley-Ann Poppe verklapt geslacht van baby

Nog een flinke drie maanden heeft de zwangere Lesley-Ann Poppe (37) voor de boeg. Zij en haar vriend Kevin verwachten tegen rond 22 november de baby en Lesley-Ann verklapte alvast aan Dag Allemaal dat het een jongetje zal zijn. En er worden nu al plannen gemaakt voor een tweede kindje.

flb

Lesley-Ann Poppe en haar tien jaar jongere vriend Kevin verwachten rond 22 november een zoontje, iets waar vooral die laatste mee in de wolken lijkt te zijn. "Hij heeft het nu al over nog een kindje. En daar mag zelfs snel werk van worden gemaakt. Al zou ik na de bevalling toch even willen bekomen, hoor. Maar als alles meevalt zou het goed kunnen dat ik volgend jaar effectief opnieuw zwanger ben", zegt Poppe in Dag Allemaal.

Voor de rest verloopt de zwangerschap gesmeerd en gaat het prima tussen het koppel. "Kevin is superlief. Hij zegt voortdurend dat ik zo mooi zwanger ben en m'n bolle buik gaat missen." Ook haar zoon Benjamin kijkt uit naar de komst van het kindje. Tussen Kevin en Benjamin klikt het trouwens geweldig. "Kevin gaat enorm goed om met mijn zoon en dat zal met het zoontje van ons tweeën niet anders zijn. Toen ik laatst naar een feestje moest, bleef hij thuis bij Benjamin. Dan bestellen ze pizza en spelen ze op de Playstation."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER