© Photo News

Mooi gebaar van AA Gent: Thomas Foket krijgt contractverlenging na hartproblemen

AA Gent verlengt het contract van Thomas Foket met één jaar tot 2019. De rechtsachter van Gent verliet de Buffalo’s normaal gezien deze zomer, maar tijdens zijn medische testen bij het Italiaanse Atalanta kwamen hartproblemen aan het licht. Gent verlengt het contract ongeacht de duur van zijn onbeschikbaarheid en krijgt ook een hoger loon aangeboden bij de Buffalo’s.

jtp

“De club besloot het contract van Foket te verlengen aan de verbeterde voorwaarden die hem ook al werden aangeboden voor zijn afgesprongen transfer naar de Serie A. Hij zal zijn revalidatie dus met een gerust gemoed kunnen aanvatten”, zo melden de Buffalo’s.

De 22-jarige flankspeler staat door hartproblemen een half jaar aan de kant. Onlangs zag hij een transfer naar het Italiaanse Atalanta afspringen omdat hij niet door de medische keuring geraakte. Voordien had hij geweigerd zijn contract bij AA Gent te verlengen. De tweevoudige Rode Duivel zal de komende zes maanden onder speciale begeleiding blijven trainen, waarna zijn situatie opnieuw zal geëvalueerd worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL