Britney Spears voor het eerst in bijna tien jaar op VMA-podium

Britney Spears gaat het voor het eerst in bijna tien jaar weer optreden op de MTV Video Music Awards. Ze zal haar single "Make me..." voor het eerst live op het podium brengen tijdens de uitreikingsavond in New York op 28 augustus.
AP2001

Britney Spears heeft voor memorabele MVA-momenten gezorgd, maar die liggen alweer een hele tijd achter ons. In 2001 zong ze "Slave 4 you" met een python rond haar lichaam. Twee jaar later deed ze nog meer van zich spreken, toen ze Madonna een tong draaide op het podium.

De laatste keer dat Britney Spears op het podium van de MVA's stond, dateert van 2007. Nu heeft ze met "Glory" net haar eerste album sinds 2013 uit, mooi op tijd om de nieuwe single "Make me..;" voor het eerst live op het podium te brengen, samen met rapper G-Eazy.

Britney Spears kondigde haar comeback op het MVA-podium zelf aan met een teaser op de sociale media.

De VMA's worden uitgereikt op 28 augustus. Beyoncé is met elf nominaties de grote favoriet, gevolgd door Adele, die acht keer genomineerd is. In de categorie beste video gaan beide dames de concurrentie aan met Kanye West, Justin Bieber en Drake.

Meest gelezen